Tuotteet 31-40 / 46

Nouseva
/ sivu

Odotettu Tiina Puputin POSE-kirja on valmistunut ja hankittavissa isommista kirjakaupoista tai Docendon verkkokaupasta. Verkkokaupasta kirjaa saa myös erikoishintaisena pakettina yhdessä Matti Sulannon Käsisalamakuvauksen kanssa. Lue kustannustoimittajan juttu kirjan tekoprosessista täältä.

POSE

Lue lisää


Valokuvaaja Matti Sulanto on julkaissut Docendolle Käsisalamakuvaus-kirjan. Sulanto on kokenut ammattilainen ja tunnettu valokuvauksen valistaja, hänen pyörittämänsä Sulantoblog.fi on yksi Suomen suosituimmista valokuvausaiheisista verkkosivuista.

Sulannon kirja opastaa valokuvaajat käsisalamoiden maailmaan, mutta apua löytyy varmasti muitakin laitteita käyttäville valaisemisesta kiinnostuneille.

Kasisalamakuvaus_Matti_Sulanto_Docendo


Lue lisääSotatieteiden tohtori, eversti (evp.) Markku Iskaniuksen kirja Ilmojen kenraali ja kiistelty komentaja J. F. Lundqvist 1940-1946 kertoo tutkimukseen perustuen jatkosodassa onnistuneen ja sodanjälkeisessä politiikassa kompuroineen komentajan vaiheikkaan tarinan. Se alkoi nousukiidosta ja päättyi syöksykierteeseen.

Kenraaliluutnantti J. F. Lundqvist johti jatkosodassa Suomen lentojoukkoja ja ilmatorjuntaa. Pienemmissä asioissa Lundqvist oli päättäjä ja suuremmissa niiden esittelijä ylipäällikkö Mannerheimille.

Mittava kirja avaa mielenkiintoisesti jatkosodan aikaisia henkilöristiriitoja, hankintoja, saksalaissuhteita sekä Lapin sotaa. Se tarjoaa uutta tietoa esimerkiksi kesältä 1940, jolloin tasavallan presidentti, hallitus ja ylipäällikkö uhkasivat erota, jos eduskunta ei hyväksy lakia puolustusvoimain ylimmästä johdosta Mannerheimin haluamassa muodossa.

Ilmojen_kenraali_Lundqvist_Docendo

Lue lisää


Talvisodan loputtua monet joukko-osastot, yksiköt, aseveliyhdistykset ja epämuodollisemmat porukat teettivät jäsenilleen merkkejä, joita kannettiin vaatteissa, kellonperissä tai vaikkapa puukon tupessa. Merkeille ei ole yhteistä nimeä: ne eivät olleet muistoristejä tai kunniamerkkejä, ja nykyään käytetty ”rähinäremmimerkki” on harhaanjohtava nimitys.

Nämä asevelimerkit ovat sodan käyneiden, siviilielämään jo päässeiden sotilaiden yhteisöllisyyttä kuvaavia merkkejä. Koska ne eivät olleet osa virallista palkitsemisjärjestelmää, niiden merkitys on usein päässyt unohtumaan.

Talvisodan_asevelimerkit
Lue lisää


Euroopan sotahistorian dosentti Markku Salomaan kaksi ajankohtaista kirjaa julkaistiin Helsingissä, ravintola Ostrobotnian juhlasalissa 5.2.2015. Salomaan julkistupuhe herätti kuulijoissa monia kysymyksiä, joista keskusteltiin vilkkaasti. Julkistukseen osallistui peräti 50 henkilöä.

Puhutaan_Natosta

Lue lisää

 

Brassiruokaa_grillista_ja_sen_vieresta


Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä (Docendo 2015) kutsuu sinut brasilialaisten makujen äärelle. Kirjassa on yli sata herkullista reseptiä hedelmäpitoisista aamupaloista houkuttelevaan katuruokaan, kekseliäistä grilliruoista suussa sulaviin jälkkäreihin ja eksoottisiin cocktaileihin. Tästä eivät pidot enää parane.


David Ponté, Jamie Barber ja Lizzy Barber: Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä. ISBN 978-952-291-107-0, sivuja 192, suositushinta 32,90 €, Docendo 2015. 


 

Lue lisää

Mitä tapahtuu kysynnälle, kun viskibrändi nostaa hintoja?

Chivas Regalin tapauksessa hintojen nosto johti kysynnän jyrkkään kasvuun. Eikä esimerkin tapauksessa kyse ole sattumasta. Ville Salosen ja Petri Toikkasen kirja Selittävä tekijä – Ihmistietoisuus liiketoiminnassa sisältää lukuisia vastaavia tapauksia, joissa liiketoimintaa on onnistuttu parantamaan ratkaisuilla, jotka ovat jopa vastoin perinteisiä liiketoiminnan oppeja. Jotta pystyisimme selittämään menestystä liiketoiminnassa laajemmin on otettava lähtökohdaksi ihmisten ymmärtäminen. 

Ville Salonen, Petri Toikkanen: Selittävä tekijä – Ihmistietoituus liiketoiminnassa. ISBN 978-952-291-126-1, sivuja 231, suositushinta 44,90 €, Docendo 2015.

Lue lisää

 

Filosofian dosentti Timo Klemola avaa kirjassaan Mindfulness – Tietoisuuden harjoittamisen taito (Docendo) tietoisuustaitojen ja niihin liittyvien kehomielen harjoitusten historiallisia, filosofisia ja psykologisia perusteita. Kirja perehdyttää lukijaansa niihin mindfulness-harjoitusten teknisiin, kokemuksellisiin ja teoreettisiin perusteisiin, joihin kaikki mindfulness-menetelmät viime kädessä perustuvat.

Lue lisää


Tietokirjojen osalta Suomi lukee ainakin ahkerasti Ville Haapasalon kirjoja sekä Armanin maailmaa. Ensimmäinen osa Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä on keikkunut listoilla lähes koko vuoden. Uskomatonta! 

Lista perustuu laajan valikoiman kirjakauppojen sekä verkkokauppojen ja Lehtipisteen marraskuun (1.-30.11.2014) kirjamyyntiin.

mitasuomilukee 


 

Lue lisää

Myyntipsykologia-koulutus 3.2.2015

Käytännönläheinen ja tapausesimerkeillä ryyditetty koulutus tarjoaa eväitä myyntityössä toimiville asiantuntijoille, yritysjohdolle sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille.

Kouluttajana Petri Parvinen, myynnin johtamisen professori Aalto-yliopistosta. Hän on toiminut aktiivisesti yrittäjänä, toimitusjohtajana, riskisijoittajana ja myyjänä.

Lue lisää

Tuotteet 31-40 / 46

Nouseva
/ sivu