Kevät on tekemisen aikaa. Silloin luetaan kirjoja, jotka innostavat ja opastavat tekemään uusia asioita. Ole hyvä
ja perehdy kevään luetteloomme.

Maria Markuksen ja Mika Laitisen uusi kirja Rakkaudella pantua johdattaa kotioluen kiehtovaan maailmaan.Emma Iivanaisen Emman makeat piirakat -kirja tarjoaa kahvipöytään 30 herkullista piirakkareseptiä. Unohtaa ei sovi ihmisen parasta ystävääkään – koiraa, jolle Jarmo Österman kokkaa kirjassaan Koirakokin parhaat keksit ja herkut.

Uusi Kodin sisustussuunnittelun käsikirjamme on ensimmäinen suomalainen perusteos sisustussuunnittelusta. Juoksuharrastajille Markus Torgebyn Juoksijan sydän on koskettava ja inspiroiva tarina lupaavasta juoksijasta, joka menetti kaiken ja löysi itsensä uudelleen asumalla neljä vuotta metsässä erakkona ja juoksemalla.

Luonto ja valokuvaus ovat vahvuuksiamme. Krister Löfrothin Suomen parhaat henkilökuvat -kirja tarjoaa opastusta kaikille henkilökuvauksesta kiinnostuneille. Luontokirjojen kärkeä edustavat Kimmo Ohtosen Karhu – voimaeläin ja Mauri Leivon Linnut taivaan linnut maan.

Vuoden alusta lähtien laki velvoittaa häätämään vieraslajeja. Käytännöllisiä tunnistus- ja torjuntaohjeita saat kirjoista Jättiputkesta citykaniin – Vieraslajit Suomessa ja Piha puhtaaksi lehtokotiloista.

Tieto-Finlandialla aiemmin palkitun ”slangiprofessori” Heikki Paunosen Sloboa stadissa kertoo kiinnostavasti stadin slangisanojen alkuperästä ja historiasta. VTT Antti Suvanto ja Jarmo Kontulainen taustoittavat kirjassaan EKP ilmoitti tänään mitä paljon puhutulla rahapolitiikalla tarkoitetaan.

Sotahistoriasta mainittakoon rivimies-alikersantin sotapäiväkirja Sodan kosketus ja Ove Enqvistin ja Johanna Pakolan toimittama Suomenlahti Pietarin suojana, joka kertoo Pietari Suuren merilinnoituksesta.

Parhain terveisin Docendon kustantajat

Juha Janhonen Juha Virkki


Lisätietoja: juha.janhonen@docendo.fi, puhelin 040 8430 139
Arvostelukappaleet: riikka.kayhko@docendo.fi, puhelin 040 7280 924