Tästä puhutaan nyt

>> Lue Docendon syksyn 2016 luettelo

Tietokirjallisuus ei voi koskaan pystyä uutisoinnin nopeuteen, mutta sen vahvuus onkin toisaalla. Ajankohtaisiin aiheisiin tarttuminen edellyttää tietokirjan tekijältä pysähtymistä ja pohdintaa, joka useimmiten takaa, että asia on punnittu perusteellisesti ennen kuin teksti on lähtenyt tekijältä eteenpäin. Tietokirja kestää.

Docendon syksyn 2016 kustannusohjelmassa painottuvat asiat, joista on puhuttava nyt. Martti Ahtisaaren, Jaakko Iloniemen ja Tapani Ruokasen keskustelukirjassa Miten tästä eteenpäin sekä Jarno Limnéllin toimittamassa Suomen ideassa etsitään Suomelle uutta suuntaa nykyisestä hämmennyksen tilasta. Syksyn kirjoissa pureudutaan myös Itämeren geopolitiikkaan, maamme sisäiseen turvallisuuteen, eduskuntavaaleihin ja pakkoyrittäjyyteen.

Ihmiset haluavat lukea kiinnostavista ihmisistä. Tänä syksynä heitä ovat Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi, Kalle Palander, Immo Kuutsa, Jorma Kontio, Roger Federer sekä M. A. Numminen, jonka klassikko Baarien mies julkaistaan 30-vuotisjuhlapainoksena. Toinen syksyn klassikko on Hannah Arendtin juuri nyt ajankohtainen Eichmann Jerusalemissa, joka vihdoin saadaan suomeksi.

Tekemiseen keskittyvissä kirjoissa perehdytään dekkarin kirjoittamiseen, tanssiin, ruokakuvaukseen, sienestykseen, säilöntään ja jouluvalmisteluihin. Tuttuun tapaan Docendon ohjelmasta löytyy myös luettavaa sotahistorian ja luonnon ystäville. Luontokirjojen huippu on Hannu Hautalan Kotka, jossa kiteytyy 50 vuotta lintukuvauksen
historiaa.

Tästä luettelosta löytyy luettavaa jokaiselle hyvän kirjan ystävälle. Ja taatusti myös niille, jotka eivät vielä ole innokkaita lukijoita. Heitä Docendo on tavoittanut aiemmilla kirjoillaan ja tavoittaa varmasti nytkin.

Lukekaa ja keskustelkaa, hyvät ihmiset!

Kustantajat

Juha Virkki
puhelin 040 5083 866
juha.virkki@docendo.fi
Tiede, kulttuuri, yhteiskunta, luonto, ruoka ja juoma

Juha Janhonen
puhelin 040 8430 139
juha.janhonen@docendo.fi
Talous, lähi- ja sotahistoria, valokuvaus ja urheilu

Harri Simola
puhelin 040 8430 148
harri.simola@docendo.fi
Henkilökuvat, IT, kuntoilu, harrastukset ja tilauskirjat

Lisätietoja: juha.janhonen@docendo.fi, puhelin 040 8430 139
Arvostelukappaleet: riikka.kayhko@docendo.fi, puhelin 040 7280 924