Yrityksen kyberturvallisuus -koulutus

Torstai 27.8.2015 Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Digitalisoituminen tuo mukanaan ennennäkemättömiä mahdollisuuksia kehittää oman yrityksen liiketoimintaa ja luoda uusia innovaatioita. Samaa tahtia kehittyvät myös kyberuhat, jotka voivat haavoittaa yrityksen ja koko yhteiskuntamme toimintaa.


Yrityksen kyberturvallisuuden parantaminen vaatii strategista suunnittelua ja toteuttamista käytännön tasolla. Hae koulutustapahtumasta keskeisin tieto oman yrityksesi kyberturvallisuuden kehittämiseen – kouluttajina aihealueen huippuasiantuntijat.


Ohjelma:

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Digitalisoitunut yhteiskunta (Jarno Limnéll)
- Olemme riippuvaisia kyberturvallisuudesta – mitä kaikkea siihen liittyy?
- Kyberuhat nyt ja huomenna?

10.00 Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa (Ilkka Lakaniemi)

- Uudet innovaatiot ja kyberriskien tunnistaminen
- Yrityksen kyberstrategia

10.45 Brunssitarjoilu


11.15 Miten johtaa ja kehittää yrityksen kyberturvallisuutta? (Kari Wirman)
- Kyberturvallisuus läpi koko organisaation ja toimintojen

- Huoltovarmuusorganisaation opas pk-yrityksille

12.00 Minäkö kybersotilas – mitä voin tehdä? (Petteri Järvinen)

- Nettihyökkäyksen paras puolustus on jokaisessa koneessa
- Miten parannan omaa ja yritykseni kyberturvallisuutta?
- Niksit, ohjelmat ja palvelut parempaan turvallisuuteen

13.00 Koulutustilaisuus päättyy

 

Varaa oma paikkasi 11.8. mennessä

Hinta 390 € (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutusmateriaalin, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä Kyberturvallisuus-kirjan (arvo 42 €).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostitse info@docendo.fi tai puhelimitse 040 7270 251. Kysy myös ryhmätarjousta! 

 

Kouluttajina aihealueen huippuasiantuntijat:

jarno_limnell_koulutus
Jarno Limnéll
Jarno Limnéll lukeutuu kyberturvallisuuden asiantuntijoiden kärkinimiin niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hän toimii sekä kyberturvallisuuden professorina Aalto-yliopistossa että kyberturvallisuusjohtajana Insta DefSec Oy:ssä.

petteri_jarvinen_koulutus
Petteri Järvinen

Petteri Järvinen on maamme tunnetuin tietotekniikkakirjailija, jolla on takanaan pitkä ura niin kirjoittajana, kouluttajana kuin IT-alan mielipidevaikuttajanakin. Hänen IT-kirjojaan on myyty yli 250 000 kappaletta. Tunnustuksena kirjallisista töistään hänelle on myönnetty mm. valtion tiedonjulkistamispalkinto.

ilkka_lakaniemi_koulutus
Ilkka Lakaniemi

Ilkka Lakaniemi työskentelee Kauppakamarilla Digitalisaatio & Uudistuminen -osastolla vastaten siitä, miten digitalisaatiota voitaisiin paremmin hyödyntää alueellisella ja kansallisella tasolla. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisestä yritystoiminnasta sekä tutkimustyöstä. Hän on myös työskennellyt Euroopan Komission Tulevaisuuden Internet-ohjelman (Future Internet – Public-Private Partnership/FI-PPP) johtajana.

kari_wirman_koulutus
Kari Wirman

Kari Wirman korostaa digitalisaation aikakauden vaatimaa oivallusta kyberturvallisuuden merkityksestä niin yksittäiselle toimijalle kuin koko yhteiskunnalle. Hänen nykyisiin tehtäviinsä Huoltovarmuusorganisaatiossa kuuluu organisaatioiden johdon kytkeminen mukaan siihen, miten kyberturvallisuus otetaan huomioon organisaatioiden toiminnan jatkuvuuden hallinnassa.

Osallistumisehdot ja laskutus
Koulutuspaikan varaus on mahdollista peruuttaa maksuttomasti 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Laskutus tapahtuu sen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.